Sipas studimeve të fundit, videolojërat na bëjnë më të lumtur
Një studim i kryer nga Instituti i Internetit të Oxford ka zbuluar se do të ndiheni më të lumtur nëse ju luani videolojëra Kërkuesit tek Instituti i Internetit të Oxford në bashkëpunim me dy nga zhvilluesit të më të mëdhenj…
Videolojërat po bëhen më popullore me moshën e tretë
Dominotë do fillojnë të zëvëndësohen me controllers, PC dhe celularë?! Njerëzit e moshuar po kthehen gjithnjë e më shumë tek lojërat, teksa popullsia moshohet dhe lojërat bëhen gjithnjë e më popullore, sipas të dhënave të reja të publikuara nga AARP,…