Tag: video-lojëra

Sa para shpenzon mesatarisht një gamer në video lojëra?
Video lojërat janë një trend në rritje dhe një pjesë e mirë e tyre iu ofrojnë mundësinë që të shpenzoni para kundrejt skins, DLC dhe më shumë. Dhe këtu lind pyetja se sa para shpenzon mesatarisht një gamer në video…
Video lojërat mund të vijnë në Netflix, raporti i thashethemeve
Sipas një raporti të fundit, Netflix po rekruton për një pozicion shumë të ri brenda kompanisë, një ekzekutiv i cili do të mbikëqyrë një ekip të përqendruar në zhvillimin dhe promovimin e video lojërave në platformën e saj. Kjo nuk…
Ky është koleksioni më i madh i video-lojërave në botë
Është një koleksion vërtet i madh. Një amerikan ka vendsur një rekord të ri për koleksionin më të madh të video-lojërave. Antonio Monterio ka mbi 20,000 lojëra në koleksionin e shtëpisë së tij, e cila sigurisht që është gjigande. Libraria…