Tag: Vice Cuty

“GTA 6 do të vendoset në një Vice City modern” – informacioni i fundit
Një informacion i spikatur ka mbështetur pretendimet se Grand Theft Auto VI akoma në zhvillim, do të zhvillohet në një version modern të Vice City dhe do të shfaqë në rol kryesor një femër. Ka plot thashethemeve për GTA VI…