fbpx

Tag: vice city

GTA III, San Andreas & Vice City mund të bëhen remaster
Siç jam i sigurt që e keni vërejtur gjatë viteve, Rockstar Games nuk është një studio që interesohet veçanërisht për të rishikuar të kaluarën e saj. Ndërsa lojtarët në të gjithë botën duan një remaster të klasikeve Grand Theft Auto:…
Domain-et e GTA 6 sugjerojnë drejt vendosjes së saj në Vice City
GTA 6 që vendoset në Vice City vazhdon të jetë një nga raportimet, deklaratat dhe thashethemet më të përhapura për lojën. Vendndodhja ikonike e lojës së 2002 shpesh është përmendur përkrah vendndodhjeve të tjera të mundshme. Do të ishte një…
Një leak i GTA 6 pretendon të tregoi një imazh të ri të Vice City
Nëse menduat se leaks për GTA 6 kishin marrë fund atëherë e kishit gabim, me shumë gjasa ato kurrë nuk do të mbarojnë. Gjithsesi një imazh që mendohet të jetë nga GTA 6 po bën xhiron e internetit, por a…
Ish artisti i Rockstar rrit spekulimet për GTA 6 në Vice City
Ish artisti i Rockstar Games, Stephen Bliss ka postuar një nga punët e tij me tematikën e Vice City për fansat e Grand Theft Auto. Pas shumë thashethemeve dhe leaks që sugjerojnë ardhjen e GTA 6, fansat kanë qenë vazhdimisht…