Efektet vizuale të Lux në League of Legends do të ndryshohen
Ndryshimet do të vijnë në Patch 9.24 Disa lojtarë të League of Legends vunë re se aftësitë e Lux ishin ndryshuar në Champion Spotlight-in e Senna më herët këtë muaj. Tashmë, zhvilluesit e Riot kanë zbuluar zyrtarisht ndryshimet e VFX…
Katër kampionë do të bëhen update vizualisht në patch-in 9.12 të LoL
Të katër kampionët do të marrin efekte të reja për aftësitë e tyre. Katër kampionëve të League of Legends do t'iu jepet pak dashuri, sipas një postimi sot nga Riot Games në forumet e lojës. Amumu, Lulu, Tryndamere dhe Ziggs…