Patch-i i 4 marsit sjell disa ndryshime në CS:GO
Shumë pula edhe dritare Një javë e re do të thotë se ka më shumë misione për t'u mbaruar në Operation Shattered Web në CS:GO. Misionet e javës së 16 janë në lojë dhe ka disa misione shumë të rëndësishme…
Mund të luani hartat e CS:GO në Minecraft
Këto krijime janë të pabesueshme. Counter-Strike: Global Offensive dhe fansat e Minecraft kanë kombinuar lojërat e tyre të preferuara, duke sjellë ripunime shumë të sakta të hartave të CS:GO në lojë. Counter-Strike: Global Offensive është një nga lojërat më popullore…
Valve sjell ndryshime në Vertigo në update-in e fundit të CS:GO
Si ju duket Vertigo i ri? Në update-in më të fundit të CS:GO, Valve ka ndryshuar shumë gjëra në Vertigo. Përveç disa rregullimeve për glitch-e të ndryshme në lojë, Valve shënjestroi Bombsite A në Vertigo. Zhvilluesit hoqën forklift në fund…
CS:GO update: Ndryshimet më të fundit të FPS tuaj të preferuar
Ndryshimet kryesore përqëndrohen në Vertigo. Të gjithë e dimë se është relativisht e vështirë të kuptosh se kur CS:GO sjell update-in më të ri. I gjithë çelësi për të performuar më mirë në lojë është të jesh i informuar me…