Tag: Verdansk ’84

Këto janë të gjitha ndryshimet e hartës në Warzone Season 3
Përditësimi i Warzone Season 3 Reloaded ‘midseason’ sjell me vete disa ndryshime të mëdha të hartës në Verdansk ’84, duke përfshirë POI të reja me temë pas filmave Rambo dhe Die Hard. Është e rrallë të shohësh ndonjë ndryshim të…