Tag: Venom 3

Venom 3 dhe Ghostbusters 4 njoftohen nga Sony
Sony Pictures ka njoftuar vazhdimet e disa prej ekskluziviteteve të saj më të mëdha. Një film i tretë Venom dhe një vazhdim i Ghostbusters: Afterlife tani janë në punë, tha kompania gjatë CinemaCon. Filmat Venom, edhe pse jo domosdoshmërisht të…
Tom Hardy njofton planet për Venom 3
Venom: Let There Be Carnage mbërriti në kinema këtë fundjavë, duke shfaqur kapitullin e fundit në historinë kinematografike të Eddie Brock dhe Venom. Filmi me arritje rekord shfaqi Venom të ndërthurte historinë me Cletus Kasady / Carnage (Woody Harrelson), të…