Dragon Ball zbulon një teknikë të re për Vegito
Nga trailer-i i fundit fansat kanë zbuluar se një lëvizje e re e Vegito do të shfaqet së shpejti Dragon Ball ka eksploruar pak nga fuqitë e Vegito, por ka gjithnjë më shumë për të zbuluar në këtë univers. Mbi…
Si të luani si Vegito në DBZ: Kakarot – Guida e GameON Albania
Dragon Ball Z: Kakarot ka dalë tashmë, dhe deri më tani, loja ka marrë vlerësime kryesisht pozitive si nga kritikët ashtu edhe nga fansat. Loja ju jep lojtarëve mundësinë të zhyten në botën Dragon Ball Z dhe të luajnë nëpër…