Serveri i Vatikanit në Minecraft sulmohet menjëherë nga hackers
Serveri morri shumë vëmendje më shpejt seç pritej Fatkeqësisht, dhe pse deri diku ishte e pritshme, përpjeket e Vatikanit për të krijuar një server më pak toksik për lojtarët e Minecraft nuk kanë pasur fillimin që pritej. Pasi u hap…
Vatikani do të ketë serverin e tij të Minecraft
Edhe Kisha do të ketë serverin e saj Kisha Katolike e Vatikanit ka planet e saj për të krijuar një server në Minecraft, duke ftuar lojtarët të vijnë dhe të shprehin veten e tyre në një mjedis më pak toksik…
Vatikani sjell versionin fetar të Pokemon Go: JC Go
Dy vite pas daljes në treg të Pokemon Go, një grup katolik i quajtur Fundación Ramón Pané po i hedh një frymë pak më fetare lojës. JC Go u lançua të Premten. Loja i lejon lojtarët të kapin shenjtorë, figura biblike dhe…