Tag: Variety

Netflix së shpejti do të jetë falas për disa përdorues të Android
Netflix ka nisur një plan abonimi plotësisht falas për përdoruesit Android, duke lejuar shikuesit të shijojnë Bridgerton, Call the Mamia dhe Narcos pa një abonim ose reklama. Rreth një e katërta e përmbajtjes së tij do të jetë në dispozicion…
Addison Rae zbulon detaje për muzikë të re që do të sjellë
Ylli i TikTok, Addison Rae duket se po bën të gjitha llojet e ndërmarrjeve emocionuese në këtë moment nga koncertet e raportimit të UFC-së te filmat e rinj në një album të ri të mundshëm. Tani, Rae ngacmoi disa detaje…
Filmi i rradhës i Black Panther do ta bëjë Chadwick Boseman krenar
Black Panther: Wakanda Forever thuhet se është në fillimet e prodhimit. Filmi, i cili vijon monumentin e suksesshëm Black Panther, do të kthejë Universin Marvel në vendin e trilluar Afrikan të Wakanda. Por këtë herë, Mbreti T'Challa nuk do të…