fbpx

Tag: Variable Zoom Scope

Ky është loadout më i mirë për SP-R208 në Warzone

Përditësimi më i madh i Sezonit 2 të Warzone tani është zyrtarisht i drejtpërdrejtë dhe lojtarët kanë qenë të zënë duke u kapur me të gjithë përmbajtjen e re. SP-R208 mund të jetë lëshuar për një kohë tani, por patjetër…