Tag: vantage

Këto janë fuqitë e Vantage nga Apex Legends
Season 14 i Apex Legends është shumë afër, por lojtarët tashmë e dinë se çfarë po vjen pasi një preview e Vantage dhe aftësitë e saj janë bërë leak. Leaks janë zakonisht arsyeja pse njerëzit i duan lojërat me shumë…