Tag: valve steam deck

Luani lojërat tuaja të PC kudo që shkoni me Steam Deck
Valve më në fund prezantoi Steam Deck, pajisjen gaming të ngjashme me Switch e cila ka kohë që përflitet. Por çfarë sjell kjo pajisje dhe kur do të vijë ajo? Steam Deck do të përfshijë një AMD APU quad-cpre Zen…