Tag: valorant update

Update i rradhës në Valorant përmirëson Phoenix & Cypher
Disa nga agjentët më të hershëm të Valorant po marrin disa përmirësime shumë të nevojshme. Riot Games pranon në një seancë të fundit në Reddit se Phoenix dhe Cypher mund të përmirësoheshin, megjithëse nuk ka asgjë specifike për të ndarë…
Jett bëhet nerf me update-in e rradhës në Valorant
Riot Games ka zbuluar se Valorant patch 4.08 ka disa ndryshime mjaft domethënëse për agjentin e preferuar të fansave, Jett. Ndërsa skuadra dëshiron të ruajë aftësinë e saj për të luajtur lojëra në ranked, zhvilluesit pranojnë se nevojiten ndryshime në…