Tag: valorant skin

Ja sa kushton për të blerë çdo skin në VALORANT
Skinet janë të shtrenjta në çdo video lojë premium pa pagesë, dhe VALORANT sigurisht nuk bën përjashtim. Një lojtar në subreddit të VALORANT numëroi se sa para do të kushtonte për të blerë çdo skin në lojë, duke injoruar ofertat…
Bëhen leak skinet e reja për Valorant: Undercity
Një koleksion i ri i linjës së skineve për VALORANT është shfaqur sërish në internet përpara daljes së tij të planifikuar. Imazhet e bundle "Undercity" janë shpërndarë në internet nga Mike nga llogaria Twitter e ndjekur gjerësisht @ValorLeaks. New Bundle:…