Tag: valorant skin price

Ja sa kushton për të blerë çdo skin në VALORANT
Skinet janë të shtrenjta në çdo video lojë premium pa pagesë, dhe VALORANT sigurisht nuk bën përjashtim. Një lojtar në subreddit të VALORANT numëroi se sa para do të kushtonte për të blerë çdo skin në lojë, duke injoruar ofertat…