Tag: valorant patch 5.01

Valorant sjell buffs për Pheonix dhe Yoru
Shumë ndryshime kanë ardhur së fundmi në Valorant dhe kjo ka detyruar Riot Games që të bëjë update disa nga karakteret e lojës si Pheonix dhe Yoru. Valorant Episode 5 Act 1 shtoi goxha gjëra të reja në lojë si…