Tag: valorant patch 2.0

Këtu janë ndryshimet që kanë ardhur me update-tin e Valorant
Fillimi i VALORANT Episode Two më në fund ka mbërritur dhe bashkë me të vjen një agjent i ri në listën e personazheve në rritje të lojës. Për më tepër, ka disa ndryshime të vogla për Brimstone dhe Omen që mund…