Tag: valorant mobile

Valorant mobile mund të ketë një open BETA së shpejti
Leaks të reja nga Valorant Mobile sugjerojnë se loja e ardhshme e Riot Games aktualisht po zhvillon një private BETA test. Me Valorant, Riot Games planifikon të ndjekë hapat e Overwatch, PUBG, Apex Mobile dhe më shumë me një version…
Bëhen leak më shumë detaje rreth Valorant Mobile
Detajet e reja Valorant Mobile u zbuluan në Google Play Store Dataminers kanë arritur të gjejnë Valorant Mobile në Google Play Store, duke dhënë detaje të reja në lidhje me përshtatjen mobile të titullit FPS nga Riot Games. Loja është…
Testimet Beta të Valorant Mobile fillojnë së shpejti
Valorant është një shooter 5v5 i lançuar në qershor 2020 dhe që atëherë ka pushtuar botën. IP-ja e Riot ka qenë e dashur nga lojtarët casual dhe competitive, me rreth 15 milionë përdorues aktivë në ditë. Loja ka tërhequr pak…
Bëhet leak gameplay dhe data e lançimit të Valorant Mobile
Valorant Mobile po përflitet goxha tashmë duke marrë një vëmendje goxha të madhe. Dhe kjo ka bërë që shumë leaks duke përfshirë këtu gameplay dhe një datë të mundshme lançimi. Testimi i parë i Valorant Mobile është duke u testuar…
Flitet se Valorant Mobile po fillon testimet
Valorant Mobile thuhet se ka hyrë në testimin beta pas një viti spekulimesh. Një leak po i jep botës një vështrim të hershëm të lojës, duke përfshirë një screenshot të overlay në mobile. Valorant është bërë shpejt një nga FPS…
Cila është data e pritshme e publikimit të Valorant Mobile
Valorant është bërë një nga lojërat më të luajtura pa pagesë, me heronj në first person, të zhvilluar dhe publikuar nga Riot Games. Loja ka marrë mbështetje të jashtëzakonshme nga komuniteti i lojërave dhe tani lojtarët celularë po kërkojnë të…
Valorant Mobile mund të dalë së shpejti
VALORANT Mobile është një nga titujt e ardhshëm dhe një nga titujt më të pritur që do të vijë në platformën mobile. Riot Games zgjeruan portofolin e tyre me rastin e dhjetë vjetorit dhe shpallën tituj të shumtë, duke përfshirë…
A do të vijë Valorant në pajisjet mobile?
Sipas informacioneve dhe leaks që janë zbuluar së fundmi, pritet që Valorant të vijë në pajisjet mobile Kemi parë që Riot Games kohët e fundit ka filluar të testojë lojërat e saj nëpër zhanre të ndryshëm dhe nuk do të…