Tag: valorant mobile beta test

Testimet Beta të Valorant Mobile fillojnë së shpejti
Valorant është një shooter 5v5 i lançuar në qershor 2020 dhe që atëherë ka pushtuar botën. IP-ja e Riot ka qenë e dashur nga lojtarët casual dhe competitive, me rreth 15 milionë përdorues aktivë në ditë. Loja ka tërhequr pak…