Tag: valorant id

Si të ndryshoni emrin tuaj në Valorant?
Riot lejon lojtarët e tyre të ndryshojnë emrin e tyre në lojë (Riot ID) një herë në çdo muaj. Detaje rreth ID-së Valorant: Riot ID është një kombinim i username-it tuaj dhe hashtag i cili mund të përmbajë 3-5 numra…