Tag: valorant fade

Valorant zbulon gameplay të agjentes së re Fade
Agjentja e fundit e Valorant është një hunter që është në kontakt me disa hije vdekjeprurëse. Emri i agjentit të ri është Fade dhe duket se aftësitë e saj e lejojnë atë të zbulojë vendndodhjet e armiqve të saj. Ajo…