Bëhet leak Episode 2, Act One i Valorant
Episodi i dytë i VALORANT, Act One është afër dhe adhuruesit po presin me padurim përmbajtjen e re. Një leak i fundit dje zbuloi një agjent të ri të quajtur Yoru, i cili ka të ngjarë të jetë në dispozicion…