Tag: valorant cards

Si të merrni Valorant Pride Cards?
Riot Games ka lëshuar Valorant Pride Cards për të festuar muajin e Pride, dhe fansat duan të dinë se si mund të marrin një nga këto karta. Në rast se po kërkoni të dini për datën e lëshimit të këtyre…