Tag: valorant battle pass

Ja sa kushton për të blerë çdo skin në VALORANT
Skinet janë të shtrenjta në çdo video lojë premium pa pagesë, dhe VALORANT sigurisht nuk bën përjashtim. Një lojtar në subreddit të VALORANT numëroi se sa para do të kushtonte për të blerë çdo skin në lojë, duke injoruar ofertat…
Zbulohet Agent i ri në Valorant dhe disa nga aftësitë e tij
Para disa ditësh Valorant solli Episode 4 Act 2 dhe bashkë me të edhe një battle pass. Por disa nga items e këtij battle pass duket se kanë zbuluar se cili do të jetë agent i radhës që do të…