Tag: valorant agent

Update i rradhës në Valorant përmirëson Phoenix & Cypher
Disa nga agjentët më të hershëm të Valorant po marrin disa përmirësime shumë të nevojshme. Riot Games pranon në një seancë të fundit në Reddit se Phoenix dhe Cypher mund të përmirësoheshin, megjithëse nuk ka asgjë specifike për të ndarë…
Valorant zbulon gameplay të agjentes së re Fade
Agjentja e fundit e Valorant është një hunter që është në kontakt me disa hije vdekjeprurëse. Emri i agjentit të ri është Fade dhe duket se aftësitë e saj e lejojnë atë të zbulojë vendndodhjet e armiqve të saj. Ajo…