Tag: VALORANT Act III

Harta e re e Valorant: Fracture, ka një histori nga pas
Fracture, harta më e fundit e prezantuar në VALORANT, përmban elementë të historisë që do të përditësohen me çdo patch të ri. Harta e fundit ka elemente ndërvepruese të historisë që ndihmojnë në krijimin e skenarit të përgjithshëm VALORANT dhe…
Riot prezanton skin-et e reja në Valorant
Për të ndihmuar në fillimin e VALORANT Act III, Riot Games ka zbuluar skinet e reja për t'iu bashkuar koleksionit kozmetik të lojës Kjo linjë e bukur e skin's do të jetë në dispozicion për Sheriff, Spectre, Phantom dhe Ares,…