VALORANT update rregullon bugs në hartën e Icebox
Duket sikur shumica e problemeve janë adresuar Harta më e re e VALORANT, Icebox ka kaluar një raund tjetër rregullimesh dhe Riot Games po kërkon të zgjidhë çështjet e fundit në patch-in tjetër, për ta ngritur përfundimisht në Ranked. Duket…
Top 3 agjentët që dominojnë në Icebox VALORANT
Harta e re do të mund të luhet nga të gjithë lojtarët e Valorant më 13 tetor. Sigurohuni që të visheni mirë dhe të merrni dicka te nxehtë me vete sepse harta e re në Valorant po vjen. Harta me…
Valorant zbulon detaje rreth Act 3
Valorant Act 3 pritet të vijë së shpejti dhe Riot po nxjerr në dritë disa detaje se çfarë do të sjellë së shpejti Gjatë ditës së djeshme, account zyrtar i Valorant postoi në Twitter një imazh bashkë me një mesazh…