fbpx

Tag: Valkyrie

Zbulohet Apex Legends: Legacy Battle Pass për Season 9
Apex Legends ka shumë përditësime madhore të vendosura për të mbërritur në store kur Sezoni 9 të filloj. Në pritje të kësaj, Respawn Entertainment ka vendosur të ndajë të gjithë informacionin në lidhje me Season 9 battle pass që vjen…
Respawn zbulon se ata tashmë janë duke punuar me karakteret për Apex Legends Sezoni 13 dhe 14
Respawn Entertainment kanë konfirmuar se ata aktualisht janë duke punuar në Legends për Sezonet 13 dhe 14 të Apex Legends, duke konfirmuar sesa lojtarët e battle royale po presin me padurim. Apex Legends ka qenë një sukses i pabesueshëm, duke…
Trailer i Apex: Legacy jep pamjen e parë të aftësive të Valkyrie dhe sneak peek të Bocek Bow
Lojtarët e Apex Legends së shpejti do të jenë në gjendje të eksplorojnë qiellin me legjendën e ardhshme, Valkyrie. Por Respawn dha një vështrim të disa prej përmbajtjeve në sezonin e ardhshëm. Le ti shqyrtojmë. Respawn zbuloi trailer-in e lançimit…