Tag: valheim

Si të bëni summon të gjithë bosses në Valheim
Për lojtarët aventuresk të Valheim që kërkojnë një sfidë shtesë, këtu janë të gjitha mënyrat për të thirrur bosat në bioma të ndryshme dhe se si t'i luftoni ata. Eikthyr Eikthyr është një dre i madh mistik me brirë të…
Valheim: Të gjitha cheats që duhet të dini
Valheim është një ndër ato lojëra të cilat iu mundësojnë që të përdorni cheats ose siç i quajmë ndryshe kode. Këtu kemi listuar çdo cheat dhe shpjegimin përkatës për secilin prej tyre. Nuk ka qenë kurrë një kohë më e…
GTA pozicionohet përsëri në vendin e dytë në Twitch
Grand Theft Auto V ka patur një rritje të madhe që nuk tregon shenja ngadalësimit, duke shkaktuar disa ndryshime interesante në renditjen e Twitch. Valheim gjithashtu mund të ketë një rritje të madhe por akoma nuk i dihet. Nëse një…
Valheim arrin pesë milion shitje në vetëm katër javë
Loja fantastike me vikingë, Valheim, vijon të forcohet nga dita në ditë. Që prej lançimit në fillim të muajit të kaluar, loja në fjalë ka siguruar një vend përkrah lojërave më të luajtura në Steam. Sipas SteamDB, Valheim është duke…
Çfarë është Valheim? Loja me Viking që po bën namin në Steam
Loja vikinge Valheim është një eksperiencë sanbox survival që ka ecur shumë mirë së fundmi në Steam. Që nga lançimi i saj në datë 2 shkurt, Valheim ka qenë në majën e listave të shitjeve dhe ka ratings shumë pozitive,…