Tag: valhalla

Assassin’s Creed vjen në Fortnite
Epic ka njoftuar se dy skine të reja Assassin's Creed po vijnë në Fortnite. Pra, nga nesër, lojtarët do të jenë në gjendje të vrapojnë në Battle-Royale të Epic si dy nga personazhet më të mirë nga seria e Ubisoft,…
Assassin’s Creed: Valhalla – The Siege of Paris Review
Assassin’s Creed Valhalla sjell DLC e dytë, Siege of Paris, pas asaj të Wrath of the Druids. Dhe nëse mendoni se Wrath of the Druids ka qenë një eksperiencë tepër e bukur, Siege of Paris e rrit këtë standard akoma…
Tokyo Revengers debuton arc-un e ri me këtë poster
Tokyo Revengerska debutuar arc-un tjetër të madh për anime me një poster të ri të lezetshëm! Sezoni debutues i anijeve të Tokyo Revengers është një nga ofertat e pakta anime të Spring 2021 që do të vazhdojë gjatë orarit Summer…
Lojërat e Assassin’s Creed nuk do të jenë më siç ishin më parë
Assassin's Creed ka ekzistuar për më shumë se një dekadë dhe nuk duket se ekskluziviteti do të shkojë askund. Gjatë viteve të fundit mekanika e lojës ka ndryshuar mjaft dhe jo të gjithë fansat janë të kënaqur. Mund të mos…
Expansion i parë DLC i AC Valhalla vjen drejt fundit të Prillit
Ubisoft deklaroi se DLCja e parë e Assassin's Creed Valhalla "Wrath of the Druids" do të vijë në datën 29 Prill. Kjo është e para nga dy zgjerimet (me pagesë), e dyta prej të cilave "The Siege of Paris" duket…