Tag: vaas

Far Cry 6: Vaas Insanity DLC
Gjithmonë kemi dashur një rikthim të disa prej antagonistëve më të spikatur të serisë Far Cry e cila gjithmonë ka spikatur për karakteret e saj të larmishëm dhe të paharrueshëm. Dhe më në fund Ubisoft na ka plotësuar dëshirën duke…
DLC e parë e Far Cry 6 rikthen Vaas në një aventurë të re
Vaas Insanity është DLC e parë që Ubisoft ka në plan të  sjellë për lojën e saj më të fundit Far Cry e cila sjell përsëri një ndër antagonistët më të pëlqyer, Vaas Montenegro. DLC e re e quajtur Insanity…
Far Cry 6 mund të rikthejë Vaas në lojë
Kur vjen puna te Far Cry, ka një arsye pse loja bën dallim nga të tjerat. Arsyeja për këtë qëndron pas antagonistit të saj. Vaas në Far Cry 3 është një nga figurat më të shquara në historinë e të…