Tag: vaas montenegro

Far Cry 6: Vaas Insanity DLC
Gjithmonë kemi dashur një rikthim të disa prej antagonistëve më të spikatur të serisë Far Cry e cila gjithmonë ka spikatur për karakteret e saj të larmishëm dhe të paharrueshëm. Dhe më në fund Ubisoft na ka plotësuar dëshirën duke…
DLC e parë e Far Cry 6 rikthen Vaas në një aventurë të re
Vaas Insanity është DLC e parë që Ubisoft ka në plan të  sjellë për lojën e saj më të fundit Far Cry e cila sjell përsëri një ndër antagonistët më të pëlqyer, Vaas Montenegro. DLC e re e quajtur Insanity…