Tag: Vaas Insanity DLC

Far Cry 6: Vaas Insanity DLC
Gjithmonë kemi dashur një rikthim të disa prej antagonistëve më të spikatur të serisë Far Cry e cila gjithmonë ka spikatur për karakteret e saj të larmishëm dhe të paharrueshëm. Dhe më në fund Ubisoft na ka plotësuar dëshirën duke…