Pas shtatë vitesh arrin Arma 3 v2.0
Arma 3 e Bohemia Interactive u lançua në Steam në 2013n dhe ka vazhduar të evoluojë që nga ajo pikë. Kjo përmes update-ve të shumta, expansions dhe edhe një pushtimi alien. Këto shtatë vite në zhvillim të vazhdueshëm janë grumbulluar…