Një bug me sfidat Harley Quinn në Fortnite po ju vjedh V-Bucks
Kini kujdes kur të bleni këtë skin! Me lançimin e filmit të ri Birds of Prey, Warner Bros. dhe Epic Games kanë bashkëpunuar sërish për të sjellë një skin ekskluziv në Fortnite. Në 6 shkurt, Harley Quinn erdhi në item…
Epic Games paditet pasi dështoi të mbronte privatësinë e përdoruesve të tij
Kjo padi vjen si pasojë e adresave që u bënë hack në Fortnite Epic Games do të përballet me një padi si pasojë e problemit që kishte me nxjerrjen e informacioneve personale të miliona adresave të Fortnite. Ky problem ndodhi…
Mënyrat më të mira për të marrë V-Bucks falas në Fortnite
A është e mundur të marrësh V-Bucks falas në Fortnite? Nëse luani Fortnite me shumë mundësi do iu hynin në punë ca V-Bucks. Këto të fundit përdoren për të blerë gjithçka nga dyqani i Fortnite. Pikërisht sepse janë kaq të…
Kriminelët po përdorin V-Bucks të Fortnite për të pastruar para
Përmes kartave të vjedhura të kreditit këta kriminelë kryejnë shit-blerjen e V-Bucks Kriminelët po përdorin monedhën e lojës Fortnite për të pastruar para, raporton gazeta Britanike The Independent. Lojtarët e Fortnite gjejnë përdorim te V-Bucks për të të blerë cosmetic…