Tag: username

Si të ndryshojmë username në Instagram
Nëse jeni të mërzitur nga username juaj aktual në Instagram, mund të zbuloni se dëshironi ta ndërroni atë, dhe për fat të mirë, procesi është shumë i thjeshtë. Ja se si ta bëni atë. Edhe pse TikTok është bërë një…
Së shpejti do të keni mundësi të ndërroni username në Snapchat
Snapchat do t'i lejojë përdoruesit të ndryshojnë emrat e përdoruesve me një përditësim që do të arrijë globalisht më vonë këtë muaj. Do të thotë që do të mund të lini pas emrin që keni përdorur fillimisht pa pasur nevojë…
Si të ndryshoni username në TikTok
Nëse jeni duke u mërzitur nga username juaj aktual në TikTok, ose dëshironi të rinovoni llogarinë tuaj dhe ta ktheni atë në diçka krejtësisht të ndryshme, mund të dëshironi të ndryshoni username tuaj. Ja si ta bëni. Falë popullaritetit gjithnjë…
Si të ndryshoni emrin tuaj në Fortnite
Emri juaj në lojë është ajo që lojtarët në të gjithë botën do të shohin kur t'i eliminoni. Pra, është më mirë nëse zgjidhni një që e doni dhe ndryshimi i emrit tuaj është hapi i parë. Fortnite është akoma…
Si të ndryshoni username-in në Twitch
Shumica e njerëzve kanë krijuar më parë një username që do të donin ta ndryshonin më vonë. Fatmirësisht, Twitch ju lejon ta alternoni këtë emër, edhe pasi e keni krijuar account-in tuaj. Qoftë ky një username i turpshëm nga para…