Tag: username fortnite

Si të ndryshoni emrin tuaj në Fortnite
Emri juaj në lojë është ajo që lojtarët në të gjithë botën do të shohin kur t'i eliminoni. Pra, është më mirë nëse zgjidhni një që e doni dhe ndryshimi i emrit tuaj është hapi i parë. Fortnite është akoma…