Tag: usb type-c

Vendimi i EU detyron apple të përdorë USB-C
USB Type-C do të bëhet fisha universale për të gjithë telefonat celularë, tabletët dhe kamerat në BE deri në vitin 2024. Kjo zgjidhje e karikimit është rënë dakord përkohësisht sipas Direktivës së ndryshuar për pajisjet mobile sot dhe është pjesë…