Tag: usb-c

EU kerkon përdorimin e USB-C në të gjitha pajisjet, përfshirë iPhone
Prodhuesit do të detyrohen të krijojnë një zgjidhje universale të karikimit për telefonat dhe pajisjet elektronike,përfshirë edhe iPhone sipas një rregulli të ri të propozuar nga Komisioni Evropian. Qëllimi është të zvogëlojë mbeturinat duke inkurajuar konsumatorët të ripërdorin karikuesit ekzistues…