Dëbimi i Huawei në SHBA po përhap panik në sektorin teknologjik të vendit
Artikulli është pak i gjatë, ndaj rehatohuni. Sot, kompanitë teknologjike, mbi të gjitha ato të chip-eve, pësuan rënie teksa shqetësimet rriteshin mbi futjen në listën e zezë të gjigandit teknologjik Kinez, Huawei. Administrate e Trump e vuri Huawei në listën…
Publikohet traileri i horrorit tjetër të regjizorit të Get Out
Të gjithë e mbajmë mend krijimin fantastik të Jordan Peele në Academy Awards-at e këtij viti. Get Out ishte padyshim kombinimi më i mirë i horrorit, misterit, moralit dhe komedisë në një film. Një fitues mëse i denjë për skenarin…