Ushtria amerikane po përdor esports për të rekrutuar ushtarë
Ja një tjetër mënyrë për t'u bërë ushtar Ushtria amerikane do të përdorë gaming dhe veçanërisht esports si një mjet rekrutimi, sipas një artikulli në The Washington Times. Ushtria krijoi vitin e kaluar një ekip esports për të prekur gjeneratën…