Traileri i Warzone Season 4 hedh shenja drejt hartës së re në Urzikstan
Traileri i intros së Season 4 të Warzone mund të ketë lënë të kuptohet se do të vijë së shpejti një hartë e re që do të vijë së shpejti në Battle Royale, duke e sjellë luftën drejt Urzikstan-it imagjinar…
Hidhen shenja për një hartë të re të Warzone
Një hartë e re e Warzone është zbuluar me anë të një video teaser për Modern Warfare Season 4 Harta e supozuar mban emrin "Urzikstan" dhe në një farë mënyre është e lidhur me hartën aktuale të lojës, Verdansk. Duke…