fbpx

Tag: Updated

CD Projekt ka vendosur të rishikojë multiplayer-in e Cyberpunk 2077
Në një video të përditësimit të strategjive të postuar sot, CD Projekt tha se po ndryshon rrjedhën për modën multiplayer. Në një video të përditësimit të strategjive të lëshuar sot, CD Projekt tha se ka "vendosur të rishikojë" planet e…
Përditësimi i fundit i Fortnite përmirëson performancën në Switch
Një përditësim i Fortnite në Switch sjell një përmirësim të konsiderueshëm të rezolucionit të lojës dhe shkallës së frame-ve. Duke filluar nga die, Fortnite duhet të funksionojë shumë më mirë në Nintendo Switch falë një përditësimi nga Epic Games. Kur…