Tag: update Y5S4.3

Ubisoft zbulon Update Y5S4.3 për Rainbow Six Siege
Një balancim i ri bashkë me shumë rregullime ka ardhur në R6S Së fundmi një update i ri ka ardhur në test servers për Rainbow Six Siege në PC e cila sjell shumë ndryshime tek operatorët e lojës dhe më…