Ja gjithçka që ka sjellë update v12.60 në Fortnite
Epic Games ka njoftuar update v12.60 për Fortnite Chapter 2: Season 2 dhe këtu është çdo gjë që duhet të dini për të. Epic tha se ky update do të vijë live në servera të mërkurën e 20 majit, pra…