Çdo gjë e re në update v10.30 të Fortnite
Dy vendndodhje të reja janë shtuar në lojë. Update-i i fundit i shkarkueshëm i Fortnite që pas Zapper Trap erdhi live sot. Dy update-et e fundit të lojës sollën Borderlands dhe kthyen Retail Row në një parajsë të mbushur me…