Patch notes e Update v10.10 të Fortnite janë live
Siç ishte parashikuar, Retail Row është kthyer sërish Ka ardhur koha për update-in e parë që mund të shkarkohet për Fortnite që në fillim të Season X. Javën që lamë pas lojtarët u prezantuan me Tilted Town dhe Automatic Sniper…