Ndeshjet ranked dhe bots kanë ardhur në PUBG
Pas një jave në test servera, update 7.2 i PUBG është live, duke sjellë një ranked mode për lojtarët që duan ta marrin lojën pak më seriozisht. Ndeshjet ranked i vendosin skuadrat në një hartë me 64 lojtarë të zgjedhur…